A Jobbik homoszexuális vagy zsidó lobbit sejt Alföldi mögött

2013.06.13. 12:38
A Jobbik szerint felmerül a kérdés, hogy "most épp homoszexuális, vagy zsidó lobbi az, aminek engedelmeskedik a kormányzat, amikor sajtóhírek szerint Alföldi Róbertnek több százmillió forintot készül biztosítani, hogy ez a provokátor tovább folytathassa a sok esetben magyar és keresztényellenes színjátszást".

Ahogy az Indexen is megírtuk, az Origo kormányzati forrásokból úgy értesült, hogy színházat adhat a kormány a Nemzeti Színház leköszönő igazgatójának. A lap szerint a kormány még az induláshoz szükséges pénzügyi forrásokat is biztosítaná, de utána magánszínházként működne tovább az Alföldi-társulat.

Novák Előd, a Jobbik alelnöke szerint fel kell tenni a kérdést, hogy milyen nyomásnak engedelmeskedik a kormányzat. Alföldi Róbert mögött "rendkívül komoly lobbiszervezetek állnak" - mondta. Kijelentette: "amikor már Ferenc pápa is elismeri, hogy még a Vatikánban is jelen van a meleglobbi" és amikor "különösen a Zsidó Világkongresszus kapcsán - előtte-utána - rendkívül elszaporodtak azok a jelenségek, hogy különböző zsidó szervezetek szólnak bele a magyar politikába vagy kultúrába", akkor beszélni kell erről.

A Jobbiknak nemcsak az "önérzetét sérti", hogy különböző zsidó szervezetek akár külföldről beleavatkoznak a magyar belügyekbe, valamint nemcsak az "ízlését sérti, hogy különböző homoszexuális, provokatív megnyilvánulásokkal borzolják a kedélyeiket", hanem ez már nemzetbiztonsági kockázat is - értékelte a Jobbik képviselője.

A "homoszexuális lobbi" Novák Előd szerint erős politikai befolyással rendelkezik, mégpedig annak köszönhetően, hogy "tudjuk jól, hogy ezeknek az embereknek értelemszerűen családjuk nincsen, így rendkívül sok szabadidejük marad és rendkívül sok pénzük is, hiszen nem kell a családjukra, gyermeknevelésükre költeniük". Novák Előd leszögezte: a kormányzat nem engedhet az "ilyen zsarolásnak".