Benedict Cumberbatch lehet a Star Wars sztárja

2013.09.04. 12:47 Módosítva: 2013.09.04. 13:16

Az új Star Wars trilógián átívelő fontos szerepet kaphat Benedict Cumberbatch, a Sherlock Holmes-t alakító brit színész. Állítólag. Cumberbatch szóvivője hivatalosan cáfolta az értesüléseket, de a különböző netes fórumokon már azt is tudni vélik, a színész egy gonosz Sith lordot alakít majd, aki nem csak a Star Wars: Episode VII-ben szerepel majd, hanem az új trilógia összes darabjában.

A Geektyrant szerint semmi különös nincs abban, hogy a film és a színész hivatalos képviselői tagadják az egyre terjedő pletykákat, és emlékeztet arra az esetre, amikor a most a Star Warsot rendező JJ Abrams sztárja hónapokig tagadta, hogy Khan lesz a főgonosz az új Star Trekben, és végül mégis úgy lett.

A hírek szerint Cumberbatch azért esett ki Guillermo Del Toro Crimson Peak című filmjének a gárdájából, mert a három Star Wars epizód forgatása mellett már nem férne bele neki. A pletykákat az is erősíti, hogy a brit színész már dolgozott együtt Abrams-szal a Star Trek Into the Darknessben is, és nagyon jól kijöttek egymással.  Éppen ezért nem sok mindenki hisz Cumberbatch szóvivőjének, sőt, sokan úgy vélik, a szereposztás már régen eldőlt, de csak most szivárgott ki - írja a Den of Geek.