Kiderült, mire készül a Monty Python

2013.11.21. 23:31

Végre megtartotta várva várt sajtótájékoztatóját a Monty Python, hogy elmondják, mire készülnek. Egy londoni előadásra 2014 júliusában, ahol régi jeleneteket adnak majd elő újra, de azokon csavarnak is majd itt-ott, az előadásból pedig film készül. Első körben egy előadásra készülnek az O2 Arénában, de ha nagy lesz az érdeklődés, lehet, hogy tartanak még máshol is. A jegyek ára 44 és 153 dollár között lesz, írta a BBC.

Arra a kérdésre, hogy miért pont most állnak össze annyi év után, azt válaszolták, ha túl sokáig várnak, már késő lesz. A társulatból Graham Chapman már nem él, de ott lesz Terry Gilliam, Michael Palin, Eric Idle, John Cleese és Terry Jones is.

A csapat Graham Chapman 1989-es halála óta, illetve a különutas John Cleese miatt nem nagyon csinált már együtt semmit. Az utolsó közös fellépésük 1998-ban volt: itt volt egy urna is, állítólag Chapman hamvaival, amit Gilliam felrúgott, majd összeporszívózta a tartalmát. 2005-ben mindegyik tag részt vett Eric Idle Spamalot című Gyalog galopp-musicaljének premierjén. Az 1983-as Az élete értelme után Terry Gilliam filmjeiben vagy A hal neve Wandában már nem szerepelt együtt az összes tag.

Ez a jelenet például valószínűleg nem lesz az előadáson, John Cleese azt mondta, túl öreg már hozzá.

Monty Python's Ministry of Silly Walks (Full Sketch)