Justin Bieber nyugdíjba vonul

2013.12.25. 11:51

Szomorú hírrel kellett szembesülniük a Justin Bieber-rajongóknak kedd este: az énekes közel 48 millió Twitter-követője értesülhetett először arról, hogy Bieber "hivatalosan is" nyugdíjba megy.

Ez a szemfüles rajongókat egyébként nem érhette teljesen felkészületlenül, hiszen az előadóművész már múlt hét kedden is bejelentette visszavonulását egy Los Angeles-i rádió műsorában, amit a menedzsere azon nyomban meg is cáfolt. Nyilván az sem elhanyagolható tény az ügy kapcsán, hogy Biebernek 23-án jelent meg az új lemeze, amit szerdán egy 3D-s koncertvideó követ. Bieber twitterét a nyugdíjazásán kívül ez a két esemény tematizálja.

 "Sokat foglalkozik velem a média. Sok hazugságot terjesztenek és a bukásomat akarják, de én soha nem hagylak el titeket. Beliebernek lenni egy életforma" – a történéseket így magyarázta ki Justin.

Más megvilágításba kerül viszont ez a komplex ügy, ha tüzetesen megvizsgáljuk Bieber menedzserének ITN-nek adott nyilatkozatát, amelyről az Independent ír: Scooter Braun szerint Justin "jövőre szünetet tart, hogy zenéljen és pihenjen, és hogy 12 éves kora óta először legyen egy kis ideje saját magára is".