Kínában kezelik Bajor Imrét

2014.03.14. 07:39
A színész gyógykezelése állítólag ötmillió forintba kerül. A barátai segítségével utazik Kantonba. Hogy pontosan milyen betegségben szenved, nem tudni.

A Bors szerint Bajor először elutasította a kezelést, végül barátai csak rábeszélték, hogy elutazzon és alávesse magát egy speciális kezeléssorozatnak. A színész december óta nem dolgozik, betegsége miatt lemondta a színházi és a Heti Hetesben való szereplését is.

Először egy budapesti klinikán próbálkozott a gyúgyulással, de semmi biztatót nem tudtak mondani neki. Aztán hallott egy kínai intézményről, ami Kantonban, Kína 3. legnagyobb városában található, és ahol speciális kezeléseket végeznek, értsd, őssejtterápiát, ami ott nem tiltott.

A klinika honlapja szerint az európai orvostudományt ötvözik a tradicionális kínai gyógymódokkal, mindezt nem olcsón: egy átlagos kúra körülbelül négymillió forintba kerül. A repülőjeggyel és a szállásköltséggel együtt az egyhónapos túra úgy ötmilló forintba kerül, amit Bajor nem tudott kifizetni (tönkrement az étterme) de barátai segítettek, és tizenketten összedobták a költségeket.