Bródy János nem áll le

DSZZS20141023115
2015.03.19. 09:43

A tegnapi Borsban is megmondta a magáét Bródy János a köztévésekről, akiknél szerinte még a kommunisták is okosabbak, és nem áll le a mai Borsban sem.

„A hetvenes években a Táncdal és Sanzonbizottság döntött arról, hogy mi kerülhet be a tévébe és a rádióba, és mi nem. Most is van ilyen az MTVA-nál, csak – ahogy én hívom, az egykori Sáncdalbizottságban sokkal műveltebb és okosabb emberek ültek” – fogalmazott Bródy János kedden.  Bródy János nem is olyan régen már  összetűzésbe került az MTVA-va l, amikor azt állította Facebookján, hogy az MTVA direkt hagyta ki az Ezek ugyanazok című dalát, Koncz Zsuzsa felvételről lejátszott koncertjéből.  

A Bors szerint Bródy tegnapi gondolatai nagy vihart kavartak ,ezért gyorsan egy interjút is készítettek vele. Bródy ebben főleg azt kritizálja, hogy vajon miért van az, hogy idén március 15-én csak Tolcsvay Béla kapott Kossuth-díjat, testvére, az egyébként ismertebb Tolcsvay László nem. Bródy azt sugallja, ez valószínűleg azért lehetett, mert Tolcsvay Béla az utóbbi időben több helyen politikai szerepet is vállat a jobboldal mellett.

Ők kaptak idén Kossuth-díjat, Széchenyi-díjat és különböző érdemrendeket.