F1-főnök neje lett egy Spice Girl

2015.05.15. 23:40

A Red Bull F1-es csapatának főnökéhez ment hozzá a Geri Halliwell, egykori Spice Girl. Az 1994-2001 között taroló öttagú lánycsapatot belső viták miatt a most 42 éves énekesnő azonban már 1998-ban elhagyta.

Igaz, a 2001-ben megszűnt, de 2007-ben egy album és egy turné erejéig összeállt csapatban Halliwell is ott volt. Közte szólókarrierjét építette, három saját albuma jelent meg.

Tehát nagyon nem veszett össze az együttes többi tagjával. Annyira nem, hogy 2006-ban született lányának Emma Bunton mellett David Beckham felesége, Victoria is keresztanyja.

Ha a Spice Girls java nem is jött el, a férj, Christian Horner révén F1-es sztárok annál inkább jelen voltak: a háromszoros világbajnok Jackie Steward, a szintén háromszoros bajnok Niki Lauda, és a világbajnokságot nem nyerők közül a legtöbb bajnoki pontot begyűjtő David Coulthard is elment a kelet-angliai Bedfordshire-ben tartott esküvőre.

Halliwell és Horner hat éve ismerik egymást, kapcsolatukról tavaly március óta tud a világ, novemberben jegyezték el egymást.