Paparazzibiztos lett a Los Angeles-i reptér

2015.06.12. 11:32

Vége a minden celebet vegzáló lesifotóshordák garázdálkodásának Los Angeles nemzetközi repülőterén: átadták a LAX frissen átalakított Delta-terminálját, aminek egyik újítása a celebek személyiségi jogait hivatott megőrizni. A Delta öt évet és 229 millió dollárt szánt a legendásan elavult 5-ös terminál felújítására.

maxresdefault

A Hollywood Reporterben megjelent cikkben részletesen beszámolnak a celebek számára elérhető VIP-csomagról, amit az első osztályú jegy mellé lehet igényelni 350 dollárért (mivel egy ilyen jegy mondjuk London-LA viszonylatban 1,5 millió forintba kerül retúr, ez az újabb 100 000 már nem oszt, nem szoroz), és jár vele egy Porsche Panamera vagy egy Cayenne SUV, ami az utast a géptől közvetlenül egy titkos kapun át egy még titkosabb helyre viszi, ahol saját sofőrje várhatja, és nem a lesifotósok. 

Félreértés ne essék, a celebek ezzel a leszállást követő tortúrából (félórás sorban állás a bevándorlási tisztségviselő előtt, vagy az útlevélvizsgáló automatánál a “beolvassa vagy nem olvassa” játékban való részvétel) is kimaradnak, hiszen nem is kerülnek be az épületbe: az ő kedvükért egy külön lépcsőt tolnak a géphez. A Hollywood Reporter megkérdezett egy lesifotóst is, hogy mi lesz most vele, mire azt a választ kapták, hogy ez van, ha nem jönnek be az épületbe, nem kerülnek lencsevégre.

Ugyanígy kifelé menet is jár a különleges bánásmód: a Delta VIP várójába futhatnak be az autóval, ott kiszállva megejtik a csomagok leadását, és egy külön folyosón, csak az ő részükre fenntartott biztonsági ellenőrzőponton át lépnek be a tranzitba, természetesen egy külön VIP-váróba, ahol, ha igénylik, saját, zuhanyzós lakosztály jár az embernek, bizony.