Rosszul lett, de már jobban van Törőcsik Mari

2015.06.12. 08:43
A színésznő a Pécsi Országos Színházi Találkozó egyik előadása előtt, gyógyszermegvonás miatt lett rosszul. Törőcsik a Nemzeti Színház Brand című darabjára készült a találkozón, de orvosa nem engedte színpadra lépni.

Törőcsik Mari ugyan elég rosszul érezte magát az előadás előtt, de vállalni akarta a fellépést, erről viszont orvosa hallani sem akart. A Blikk infói szerint szóba került, hogy Törőcsiket narrációval pótolják, és így adják elő a darabot, ebbe viszont a rendező, Zsótér Sándor nem egyezetett bele. Az előadás végül elmaradt.

A lapnap sikerült beszélnie Törőcsik Marival, akitől megtudták, hogy csak az ijedtség volt nagy, és csak azért lett rosszul, mert abba kellett hagynia egy gyógyszer szedését, amit csak fél évig lett volna szabad szednie, hét hónap helyett. A rosszullét ellenére szeretett volna fellépni, de végül igazat adott az orvosnak, mert olyan rosszul volt, hogy savat hányt, úgy pedig nem lehet színpadra állni. Törőcsik azt sajnálja legjobban, hogy pont az az előadás maradt el, ami annyira közel áll a szívéhez.

A Brand című darabban egyébként két szerepet is játszik, folyamatosan jár közönségtalálkozókra, és amikor az év elején eltörte a kezét, egy próbát sem hagyott ki, begipszelt kézzel ugyan, de ott volt mindegyiken.