Meghalt Whitney Houston lánya

2015.07.27. 07:17 Módosítva: 2015.07.27. 10:01

22 éves korában elhunyt Bobbi Kristina Brown, írta a CNN. Whitney Houston és Bobbi Brown lánya életének utolsó hat hónapját kómában töltötte.

Brownt még januárban a lakása fürdőkádjában találták eszméletlenül, hasra fordulva, anyja halálához kísértetiesen hasonló körülmények között. Újraélesztették, de olyan súlyos agykárosodást szenvedett, hogy nem tért magához később.

A Houston család szóvivője hivatalos közleményben erősítette meg a hírt:

Bobbi Kristina Brown 2015. július 26-án családja körében hunyt el. Isten karjában végre békére lelt. Még egyszer szeretnénk mindenkinek megköszönni azt a rengeteg szeretet és támogatást, amelyet az elmúlt néhány hónapban kaptunk.

Mindig olyan akart lenni, mint az anyja

Bobbi Kristina Brown balesetét valószínűleg kábítószer-túladagolás okozta, akárcsak Whitney Houston halálát 2012-ben, egy Los Angeles-i szállodai szobában. 

Bobbi Kristina az anyja halála után arról beszélt, hogy szeretné továbbvinni Whitney Houston örökségét, mint énekes, színész és táncos. Ez azonban nem nagyon akart összejönni: bár voltak tévés szereplései, nem igazán sikerült befutnia. Énekesként mindig csak akkor tudott sikert aratni, amikor Whitney Houstonnal együtt énekelt, mint ezen az 1999-es felvételen, Lengyelországban:

Whitney Houston (with Bobbi-Kristina) live Poland 1999 - My Love is Your Love

Családi viták

Whitney Houston és Bobby Brown 2007-ben vált el. Az énekesnő kapta meg a lánya feletti felügyeleti jogot, így Bobbi Kristina együtt nőtt fel a nála három évvel idősebb Nick Gordonnal, akit Houston árvaként vett magához.

Januárban viszont pont Nick Gordon volt az, aki megtalálta Bobbi Kristinát a lakása fürdőkádjában. Gordon és Bobbi Kristina családjának kapcsolata erősen megromlott a lány kórházba kerülése után. Houstonék azt is elérték, hogy a férfi ne látogathassa őt a kórházban, a bíróság kirendelt képviselője pedig azzal vádolta meg később Gordont, hogy kapcsolatuk idején erőszakosan viselkedett a lánnyal, és miközben a lány kórházban feküdt, 11 ezer dollárt vett el a bankszámlájáról.  A bíróság májusban Bobby Brownt és Pat Houstont nevezte ki a lány közös gyámjának.

Pénz, pénz, pénz

Bár a Houston család sosem hozta nyilvánosságra, hogy mekkora is valójában Whitney Houston hagyatéka, Bobbi Kristina mint az énekesnő örököse milliomos volt. Igaz, a pénze végig befektetési alapokban feküdt, hogy ne lehessen kicsalni tőle.  Whitney Houston hivatalosan egyébként sohasem adoptálta Nick Gordont, és a végrendeletébe sem vette be.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport