Gesztesi Károly nincs jól, a fia helyettesíti a Csalogány családban

2015.10.02. 09:15

Egy ideig nem Gesztesi Károly, hanem fia, Máté szerepel majd a a Karinthy Színházban, írja a mai Blikk. Gesztesi Máté telefonon tájékoztatta a lapot a helyzetről, hozzátéve, hogy édesapja állapotáról nem akar bővebb felvilágosítást adni. A darabot egyénként ő jegyzi zenei rendezőként, így a produkciót jól ismeri, a beugrás nem okozott neki problémát múlt szombat este, amikor először kellett helyettesítenie az apját. 

Karinthy Márton, a színház művészeti vezetője szerint Gesztesin már pénteken is látszott, hogy valami nem stimmel vele, majd másnap a színész orvosa hívta, hogy valami vírus támadta meg a szervezetét, így nem léphet fel a szombat esti előadáson.  

Érződött, hogy (Gesztesi) nincs a helyzet magaslatán. A bérletesek miatt azonban megoldást kellett találnom, és Máté pompás beugró.

Gesztesi nem reagált a Blikk megkeresésére, a lap viszont úgy tudja, hogy ezen a héten szerdán színpadra állt az Estére szabad a kecó! című országjáró produkció főszerepében a Komlói Közösségek Házában, de ott is úgy viselkedett, mint egy alvajáró, korábban pedig a Grease próbájára is elment, de onnan Szurdy Miklós rendező állítólag hazaküldte. 

Nem ez lenne az első alkalom, hogy Gesztesinek problémái támadnak, 2009-ben a Madách Színházból rúgták ki, mert nem járt be a próbákra, idén a TV2 küldte el, mert álítólag ittasan jelent meg a Jóban Rosszban felvételein, bár ezt a színész tagadta. Utána az Összezárva Friderikusszal című műsorban mégis szerepelt a TV2-n.