Gesztesi újabb színházi szerepet mondott le

2015.10.15. 08:43

Gesztesi Károly sorra mondja le színházi és televíziós szerepeit különféle betegségekre hivatkozva, írja a Bors. Most éppen a Grease-beli mondta vissza a premier előtt négy nappal, ami nem túl jó hírt a musicalt rendező Szurdi Miklósnak. A Grease producere azt közölte a Borssal, hogy a színész szivárványhártya-gyulladást kapott, de az újság szerint többen azt gondolják, hogy Gesztesi alkoholproblémái miatt nem tud a színpadra állni.

Szeptemberben már mondott vissza előadásokat Gesztesi, akkor vírusra hivatkozott. A Karinthy Színházban egy ideig fia, Máté szerepelt helyette. Idén kirúgták a Jóban Rosszban sorozatból is, mert állítólag állandóan ittasan jelent meg a forgatáson, bár ezt ő tagadta. Gesztesit gyógyulásáig Hujber Ferenc helyettesíti majd a Grease-ben .

A Bors rá is kérdezett a színésznél: nem fél-e, hogy mindenki azt hiszi, alkoholproblémái miatt nem fog színpadra állni?

„Mindenkinek a magánügye, hogy mikor mennyit iszik. Az alkohol jó dolog, de mindig tudni kell a mértéket. Nagyon szeretem néha meginni a pálinkát, néha a bort, néha a sört, de a munkámat maximálisan ellátom” – reagált a Borsnak a színész, aki jelenleg bevérzett szemmel pihen otthon, és szemklinikára jár.