Dömötör
11 °C
14 °C

Ganxsta Zoli eltörte egy néző állát egy céges bulin

2015.12.12. 09:04

Eltörte az állkapcsát egy férfinak Ganxsta Zolee, miközben egy kecskeméti cég karácsonyi partiján lépett fel - írja a Blikk. A napilap szerint a Ganxsta Zolee és a Kartel zenekar koncertjével akart kedveskedni az alkalmazottainak egy logisztikai cég, ezen a bulin történt az incidens. 

"Céges buli volt, ahol egy ideig Ganxstáék énekeltek. Hogy mi volt az összetűzés oka, pontosan nem tudni, de egyszer csak Zolee leugrott a színpadról, és behúzott az egyébként pár órával korábban az év emberének megválasztott alkalmazottnak. A férfi földre került. Kihívták a rendőrséget és a mentőket is, de mire kiértek, a zenekart egy hátsó kijáraton menekítették ki a városi sportcsarnokból" – árulta el a lapnak Mihály, a buli egyik résztvevője. A sértett állítólag az év dolgozója volt. 

A megsérült kecskeméti férfit a Blikk az otthonában érte utol, az elmúlt egy hetet kórházban töltötte. Arca jobb oldalán hatalmas kötés volt, de nem akart nyilatkozni, bár az anyja a lap szerint így biztatta: 

Fiam, miért nem mondod el, mi történt? Ennyit megérdemelne az a Ganxsta!

A lap felkereste a céget is, ahol amint felfedtük, hogy újságírók vagyunk, csak annyit válaszoltak, hogy sejtik, mivel kapcsolatban érdeklődünk, de nem kívánnak nyilatkozni.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást, de a nyomozás érdekeire hivatkozva többet nem árultak el. 

Update:

Dopeman (aki nemrég békült ki Ganxtsa Zolival), beszélt zenésztársával, majd ezt írta ki a Facebook-oldalára az esettel kapcsolatban, hozzátéve, hogy első kézből van az infó:

"Az év dolgozója zorallra itta magát, és a színpad elől patkánykodott. Amikor megkérték, hogy fejezze be, hátulról megütötte a Zolit, és az erre érkező válasz miatt kellett rászámolni... Sajnos, sokan összekeverik a zenészeket és az előadóművészeket a piac közepén pellengérre állított vásári bohócokkal, és rajtuk akarják megtorolni, illetve levezetni a saját elb@$zott életük okozta sérelmeket és feszültségeket." 

Visszatérés a paradicsomba

Egy újabb kaland előszobájába léptünk, mikor kis kocsink megindult Christchurch felé.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.