Orsolya
7 °C
10 °C

200 millióért bárki elviheti a Playboy-villát, de a gazdi ott marad

2016.01.10. 17:47

Piacra dobják a Playboy magazin alapítójának, Hugh Hefnernek Los Angeles-i villáját 200 millió dollárért - adta hírül a TMZ amerikai honlap.

Az 1927-ben épült, hat hektáros Holmby Hills birtokot, amely Beverly Hills közelében fekszik, ingatlanpiaci források szerint túl drágán kínálja tulajdonosa, a Playboy Enterprise. A környék hasonló ingatlanjai a közelmúltban 60 millió dollárért keltek el, történelme alapján a Playboy-villa ára a 80-90 millió dollárt érheti el a források szerint.

Az eladás érdekessége, hogy a vevő Hugh Hefnerrel együtt vásárolja meg az ingatlant, ugyanis hagyni kell, hogy Hefner élete végéig a villában lakhasson. A potenciális vevők alaposan szemügyre vehetik az ingatlant, egyetlen kikötéssel, Hefner hálószobáját nem nézhetik meg. 

A Forbes magazin szerint az épület gótikus/Tudor stílusban épült, a birtokon van három épület állatok számára, sőt egy kisállattemető, egy teniszpálya, egy vízesés, egy uszoda és egy edzőpálya. Számos korábbi látogatója szerint az épület rossz állapotban van.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Hétvége Sopronban!

Tómalom Fürdő, Tűztorony, Karmelita kolostor, és még számos látnivaló várja Sopronban.