Malvin
9 °C
25 °C

Gyakorlatilag agyhalott a színpadi akasztástól megfulladt színész

2016.02.05. 21:59 Módosítva: 2016-02-05 21:59:17

Klinikai halált állapítottak meg annál a napok óta kómában lévő olasz színésznél, aki egy színpadi előadás akasztási jelenetében fulladt meg, mert véletlenül igazi kötelet használtak a jelenetben - írja a CNN. A biológiai halál megállapításáig ilyenkor még 12-24-72 óra (életkortól, agykárosodástól függően) várakozási idő és új vizsgálat szükséges. 

Pár napja mi is megírtuk: a pisai Teatro Lux színházban egy néző vette észre, hogy valami nem stimmel a kötélen lógó Raphael Schumacherrel, és gyorsan a segítségére sietett. A 27 éves színész nyaka körül meglazították a csomót, és óvatosan leeresztették a színpadra, majd bevitték a pisai Cisanello kórházba. A kötélnek elvileg hamisnak kellett volna lennie, mert ilyenkor egy hám tartja meg a színészeket, hogy még véletlenül se fulladhassanak meg (lásd Terence Hill Viva Jango című filmjét).

Az olasz lapok szerint a rendőrség nemcsak amiatt indított nyomozást, mert az előadáson nem tartották be a biztonsági előírásokat, már felmerült az emberölés vádja is.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!