Fegyveres rablás áldozata lett Kim Kardashian Párizsban

2016.10.03. 07:18

Kim Kardashian Westet, a világ egyik leghíresebb celebritását vasárnap este rabolta ki öt maszkos fegyveres párizsi szállodai szobájában. Az atrocitás rendkívül megviselte lelkileg, az újabb hírek szerint fegyvert tartottak a homlokához, majd ragasztószalaggal összekötözték, és bezárták a fürdőbe. A nagyobb sokkon kívül nem esett baja, viszont több, mint tízmillió dollár értékben raboltak el tőle ékszereket. Ebből hatmilliónyi ékszer az ékszeres dobozkájában volt, egy négymilliós gyűrű pedig csak simán az ujján. Kardashiannak egyébként volt testőre, őt is megbilincselték.

A reality-sztár a párizsi divathét vendége volt anyja, Kris Jennerrel, és testvéreivel, Kourtney Kardashiannel és Kendall Jennerrel együtt. Az egyelőre nem ismert, hogy Kardashian West két gyereke is a szobában tartózkodott-e, és az sem, hogy miért tört rá a két fegyveres.

Kardashian férje, Kanye West éppen a Meadows Festival nevű zenei rendezvényen koncertezett New Yorkban, amikor meghallotta a hírt. A koncertet azonnal leállította, elhagyta a színpadot és magánrepülőgépére ülve Párizsba utazott. A koncert félbeszakadásáról a Twitterre több videót is feltöltöttek.

Kardashian a rablás előtt nem sokkal a  Givenchy cég divatbemutatójának egyik díszvendége volt, ahol testvére, Kendall Jenner modellként lépett a kifutóra. Nem ez volt az egyetlen incidens, ami Párizsban érte a celebritást: szerdán az a Vitalij Szedzsuk nevű ukrán férfi rontott rá az utcán (és csókolta meg kis híján a fenekét), aki korábban  Bradley Coopert, Will Smith-t és Gigi Hadidot is zaklatta a nyílt utcán.