A sztárok is ugyanúgy házmesterek

2016.11.14. 22:56

Még 2015-ben nyert meg egy pert Robbie Williams énekes a szomszédja, Jimmy Page ellen, aki pont véletlenül a Led Zeppelin legendás gitárosa. Williams teljesen átakarta építeni a házát, ami a környéken már a '70-es évek óta lakó Page szerint komoly károkat okozott volna a saját házában. Page még építészeket és szakértőket is felbérelt, de a városfejlesztési bizottság végül úgy döntött, hogy nem okoz majd kárt az épületfelújítás Page történelmi értékű házában, ezért megadták az engedélyt Williamsnek.

Most a Daily Mail írja, hogy Williams szerint Page komoly pszichés zavarokkal küzd, mióta meghozta a bizottság a döntést. Williams azt állítja, hogy

rajtakapta a kertben szunyókáló Jimmy Page-et, aki előtte a munkások után kémkedett.

Williams egy olasz rádiónak nyilatkozta,hogy Page néha négy órát is kint ül a kocsijában, és azt méri egy felszereléssel, hogy a munkások mekkora zajt csapnak Williams házánál. Később ezek a munkások szóltak Williamsnek, hogy Page közben elaludt a saját kertjében.

Különösen érdekes, hogy hasonló vita van kialakulóban Gary Barlow (aki Williamsszel együtt szintén tagja volt a Take Thatnek) és Brian May Queen-gitáros között, ott is utóbbi panaszkodik arra, hogy előbbi renoválni próbálja a saját házát. Az énekes még azzal is viccelt, hogy

Előre bocsánatot kéne kérnem Ed Sheerantől, amit vele fogok művelni 15 év múlva

- utalt arra, hogy mindkét esetben öreg rocksztárok csesztetnek fiatalabb popsztárokat.

Az interjúban egyébként még azt is elmondja, hogy szerinte Page csak szimplán unatkozik, és inkább közös zenét kéne írniuk, ha már ennyire közel laknak egymáshoz.

Ne maradjon le semmiről!