Letöltendőt kaphat Oszter Sándor

2016.12.14. 10:04

Betegségre hivatkozva nem ment el a saját tárgyalására Oszter Sándor, aki ellen befolyással való üzérkedés gyanúja miatt emelt vádat az ügyészség korábban. A Blikk azt írja, hogy a Központi Nyomozó Főügyészségre hivatkozva, hogy Oszterre halmazati büntetésként letöltendő börtönbüntetést kért az ügyészség. Ennek öt év a kiszabható maximuma.

Oszter ellen elég súlyos a vád, állítólag egy szökésben lévő bűnözőnek azt ajánlotta társaival, hogy pénzért segítenek elsimítani az ügyét. Aztán hiába fizetett ki neki a férfi több millió forintot, végül Oszterék bandája átverte. A rendőrség erről úgy szerzett tudomást, hogy a színész telefonját hónapokon át lehallgatták.

További gondokat okozhat, hogy Oszter nem ment el a tárgyalásra, hiába üzente meg ügyvédén keresztül, hogy a márciusi folytatáson már ott lesz. A többi hat vádlott egyként mind megjelent a bíróságon, csak Oszter nem. A színész korábban azzal védekezett, hogy egy szélhámos vádaskodásai vannak a háttérben, aki filmproducernek adta ki magát, és nagyszabású filmmel hitegette.