Idős bűnöző rabolta ki Kim Kardashiant

2017.01.12. 22:13

Eddig négy elkövető ellen emeltek vádat Kim Kardashian West kirablása miatt, írja a BBC a francia rendőrség által közzétett információkra hivatkozva. Az elsőrendű vádlott, a 63 éves Yunice A. felfegyvezett bandájával egy októberi divatbemutató után rabolta ki a világ talán leghíresebb celebritását Párizsban. Társai, Florus H. 44 éves, Marceau B. 64 éves, míg Gary M 27 éves.

Az elkövetők fegyvert tartottak a sztár homlokához, majd ragasztószalaggal megkötözték, és bezárták a fürdőbe. A nagyobb sokkon kívül nem esett bántódása, viszont 9,5 millió dollár értékben raboltak el tőle ékszereket, amelyek közt egy négymillió eurónyi értékű gyémántgyűrű is volt.

A hét elején arról cikkeztek a lapok, hogy Kardashian tavalyi kirablása miatt összesen tizenhét embert tartóztattak le Franciaországban. A feltételezett elkövetőkhöz a sztár megkötözésére használt anyagon és egy elejtett medálon hagyott DNS-minta vezetett el, egyikük ugyanis már korábban is követett el rablást és más bűncselekményeket.

A letartóztatottak életkora 23-tól 73 éves korig terjedt, a francia rendőrség már korábban is gyanította, hogy tapasztalt bűnözőkről van szó. A 17 főből hárman szerdán szabadon távozhattak, köztük Kardashian párizsi sofőrje, Michael Madar is, akit szintén gyanúsnak találtak.

Bár eleinte még arról szóltak a hírek, hogy Kardashian testőre is a helyszínen volt a rablás idején, akit szintén megbilincseltek, a legfrissebb információk szerint azonban a testőr ezalatt a sztár testvérét felügyelte éppen, aki egy szórakozóhelyen bulizott. A rendőrök még mindig nem tudják, hogy az elkövetők honnan szerezhették a fülest, hogy Kardashian a testőre nélkül tartózkodik majd a párizsi szállodában.

Ne maradjon le semmiről!