Öngyilkos lett Mark Salling, a Glee sztárja

2018.01.30. 20:30 Módosítva: 2018.01.30. 20:36

Holtan találták meg Los Angeles-i otthonában Mark Salling színészt, írja a Deadline. A 35 éves férfi felakasztotta magát.

Salling a Magyarországon is játszott musicalsorozat, a Glee - Sztárok leszünk egyik főszereplője volt, ezzel lett ismert. Újabban amiatt szerepelt a hírekben, hogy vádat emeltek ellene gyermekpornó birtoklásáért, ő pedig beismerő vallomást tett. Emiatt 2 évtől 7 évig terjedő börtönbüntetést kaphatott volna, a tárgyalását március 7-re tűzték ki.

A hollywoodi szexuális zaklatások kapcsán is felmerült Salling neve. Aurélie Wynn szinésznő azt állította, hogy megerőszakolta őt Ed Westwick, a Gossip Girl sorozat sztárja még 2014-ben, amikor ő és Salling egy párt alkottak. Amikor az erőszakot elmondta Sallingnak, a férfi a lányt hibáztatta és szakított vele.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport