Jeff Goldblum rácsodálkozik a világra, Anna Kendrick Télapó lánya lesz a Disney új filmjeiben

2019.08.24. 15:01

A Disney saját, kétnapos fesztiválja, a D23 Expó nagyobb bejelentéseiről külön cikkben írtunk. A Star Warsról itt:

A Marvel univerzumról itt:

De voltak kisebb bejelentések is, jön Jeff Goldblum dokumentumsorozata, egy tinisorozat folytatása a harmincas éveiben járó Hillary Duffal, és egy egész meglepő sorozat, ami a Disney átlagos dolgozóit mutatja be, az animátoroktól a vidámpark portásáig. Plusz mivel Disneyről van szó, naná, hogy jön karácsonyi komédia.

Jeff Goldblum szerint a világ

Ez a sorozat arról szól, hogy vannak témák, amikkel Jeff Goldblum szeretne foglalkozni. És kapott egy sorozatot a Disney+ platformon, amin ezekkel foglalkozni fog. Ennyi a koncepció, tényleg. Itt az előzetes hozzá:

Emberekkel beszélget, bolondozik, és eközben egész végig ő Jeff Goldblum.

Egy nap a Disneynél

A novemberben elinduló Disney+ másik dokumentumfilmje a cég alkalmazottaival fog foglalkozni. Egyik részben a Pixar animátorait, másikban a Star Wars robotjait készítő mérnököt, másikban a Disneyland portását mutatják majd be. Összesen 52 rész lesz, 4-7 perc hosszúságúak. Itt a trailer hozzá:

Újraindul a Lizzie McGuire

A kamaszkorában Disney-sztárkétn ismertté vált Hillary Duff újból szerepelni fog a Lizzie McGuire sorozatban, ahol a most már harmincas éviben járó címszereplőt alakítja. A korábbi sorozat showrunnere, Terri Minsky visszatér, de erről nem hogy előzetes nincs, még a bemutató időpontját, vagy a forgatott részek számát sem ismerjük.

A Télapó lúzer gyerekei

Meghalt a Télapó, ezért át kell venni a posztját.  Anna Kendrick alakítja a Télapó lányát, aki megpróbál megbirkózni az örökséggel. A másik főszereplő Bill Hader, a Télapó fia, aki elég megbízhatatlannak bizonyul. Ez egy ilyen kedves film, repülő rénszarvasokkal, varázslattal, sok csetléssel és még több botlással.

Susi és Tekergő

Az élőszereplős Disney-mesék nagyon mennek, így érkezik a kóbor kutya és az arisztokrata spániel szerelmestörténete is. Itt az előzetes hozzá, nagy spagettizások lesznek:

Mindegyik a novemberben induló streamingplatformra érkezik, a Disney+-ra, amiről itt írtunk hosszabban. A Disney+ idén novemberben indul Amerikában 7 dolláros havidíjjal (kb. 2000 forint), a kelet-európai bevezetést 2020 év végére ígérik.