Bereczki lelkén komoly sebet ejtett az SZFE

2021.10.02. 09:26
A Sunday Brunch vendégei van, hogy aktuálisak, máskor aktuális produktum nélkül is izgalmasak. Bereczki Zoltán musicalszínész esetében mindkettő fennáll.
Bereczki Zoltán és Kitzinger Szonja 2021. szeptember 29-én a Sunday Brunch felvételén
Bereczki Zoltán és Kitzinger Szonja 2021. szeptember 29-én a Sunday Brunch felvételén
Fotó: Bodnár Patrícia / Index

Bereczki Zoltán meghívását a Sunday Brunchba Palya Bea javasolta még az első évadban. A Dancing with the Stars elindulása pedig apropót is adott ehhez. A TV2 vetélkedőjében, mely a múlt héten indult, Schiffer Miklóst váltotta a zsűritagok között, ahová egészen sajátos hangvételt hozott be az immár kétgyermekes apuka, akinek ez év augusztusában újra kislánya született. A műsorban beszélünk a vetélkedőről, két hónapos gyermekéről, Flóráról, és kiderül az is, hogy egykori színművészetisként miért nem foglalt állást SZFE-ügyben.

Bereczki lelkén komoly sebet ejtett az SZFE - Sunday Brunch előzetes

A műsorban elmeséli első Michael Jackson-táncának történetét, ahogy előkerül Palya Beával közösen írt Csillagtérkép című slágere is, amit végül Rúzsa Magdival énekelt fel. Különös történetek fültanúi lehetnek, ha holnap megnézik műsorunkat. Addig is érdemes meghallgatni az előbb említett dalt. Hátborzongató élmény, a szó nemes értelmében.

Tartsanak velünk hétről hétre, hiszen minden vasárnap hozunk egy jó beszélgetést! Nézzenek bele korábbi adásainkba is! Vendégünk volt többek között Náray TamásSchobert NorbertSárközi Ákos, ahogy Pataki Ági is.