Joli néni kiruccant Pajkaszegről

2021.10.09. 09:26
Mindenki imádja Joli nénit, a Mi kis falunk szereplőjét. A falusi asszony megformálója, Tímár Éva, annak apropóján érkezik vendégségbe hozzánk, hogy nemrég átvette gyémántdiplomáját a színművészeti egyetemen.

A gyémántdiploma pedig azt jelenti, hogy hatvan éve játszik színpadon, amit kimondani is megterhelő, nemhogy végigdolgozni. Bár neves vidéki színházakban játszott, az országos ismertséget mégis az RTL-en futó Mi kis falunk hozta meg számára. A sorozatban ugyan nyúlfarknyi szerepe van, de ezzel egy csapásra berobbant a köztudatba, és vált az ország kedvencévé.

Sunday Brunch - Tímár Éva - előzetes

A vasárnapi adásban sok mindent érintünk, többek között azt is, hogy hatvan éve szinkronizál, ő az állandó magyar hangja Judy Denchnek. Beszél emellett pályatársairól, a Mi kis falunk rajongótáboráról, a forgatás hangulatáról, ahogy szól arról is, hogyan vakációzott annak idején nagy szerelmével, Bujtor Istvánnal.

Tartsanak velünk vasárnap 10-től a Sunday Brunch új epizódjában! Ha tehetik, nézzék meg korábbi beszélgetéseinket is Bereczki Zoltánnal, Schobert Norberttel vagy Náray Tamással.