Tornóczky Anita elmondja, hogyan telnek Medgyessy Péter nyugdíjas napjai

DSC2510

Rendületlenül menetel a Konyhafőnök VIP-ben Tornóczky Anita, az egykori modell, műsorvezető, producer, aki  jó 10 éve hagyott fel a műsorvezetéssel. Új szenvedélye az állatmentés, az Állatvédőrség szóvivőjeként dolgozik, állatmentő akciókat szervez, de kutyatrénerként is egyre ismertebb és elismertebb szakember. Jelenleg hat kutyával lavírozik az életben, de számuk bármikor nőhet, mert előfordul, hogy lábadozó vagy terápiában lévő kutyákat ideiglenesen magához vesz.

Noha az idejét mostanában főleg a főzés, és a vetélkedésre való gyakorlás teszi ki, időt szakított arra, hogy ellátogasson a Sunday Brunchba. Itt két fő témánk a szakácstudománya, a verseny hangulata, az idáig vezető út, a másik természetesen a kutyák, a felelős kutyatartás- és választás volt.

Persze lehetetlen elmenni amellett, hogy ő, Medgyessy Péter nevelt lánya, így szó kerül arról is, hogy hogy telnek a nyugdíjas évei egykori miniszterelnökünknek, illetve, követi-e Anita útját a vetélkedőben.

Sunday Brunch - Tornóczky Anita előzetes

Tartsanak velünk vasárnap délelőtt az Indexen, ahol a beszélgetés hosszabb verzióját nézhetik vagy hallgathatják meg! Korábbi adásaink vendégei voltak a Szex és New York két dívájának csilingelő hangú szinkronhangja Spilák Klára és Létay Dóra, ahogyan nemrég Pokorny Lia is elfogadta a meghívásunkat.