Billie Eilish megállította a koncertjét, hogy segítsen egy rajongónak

063 1342577863
2022.02.07. 11:08
Úgy tűnik, hogy a „Show must go on” nem kőbe vésett szabály a zeneiparban.

Billie Eilish megszakította a koncertjét hétvégén az atlantai State Farm Arénában, amikor észrevette, hogy egy rajongója rosszul lett – írja a Deadline.

Az énekesnő azonnal megállította a műsort, hogy megtudja, mi történik, majd segítséget kért a stábjától.

Inhalátorra lenne szükséged?

– kérdezte a rosszul lett rajongótól.

Majd a stábjához fordult, hogy szerezzen egyet, miközben arra kérte a tömeget, hogy adjanak a nőnek egy kis időt, és ne tolongjanak körülötte. Türelmesen várt, és azt is megkérdezte a rajongótól, hogy ki szeretne-e menni, ám miután a nő feltételezhetően jelezte, hogy nem, az énekesnő még rákérdezett, hogy biztosan jól van-e.

Amikor rendben találta a helyzetet, még biztosította szeretetéről a rajongót, később pedig azzal a mondattal nyugtázta tettét, hogy „megvárom, amíg az emberek rendben lesznek, csak utána folytatom”.

Ezt a kijelentést többen úgy értelmeztek, mint egy utalást Travis Scottnak, aki az Astroworld fesztiválon annak ellenére is folytatta a show-ját, hogy észlelte a koncerttérben kialakult pánikhelyzetet, aminek következtében tíz ember életét vesztette.

(Borítókép: Billie Eilish fellépése New Yorkban 2021. szeptember 25-én. Fotó: Theo Wargo / Getty Images North America / AFP)