Budapesten ad koncertet Eros Ramazzotti

2022.06.23. 14:52
Battito Infinito című világ körüli turnéja keretében jövőre újra eljön Budapestre Eros Ramazzotti: a világhírű olasz énekes 2023. április 19-én lép fel a Papp László Budapest Sportarénában.

Eros Ramazzotti négy évvel legutóbbi stúdióalbuma után idén ősszel jelentkezik új anyaggal, ezt mutatja be 2023. április 19-én a Papp László Budapest Sportarénában. A Battito Infinito című anyag a Capitol Records Italy gondozásában jelenik meg, a Vertigo/Eventim Live International licence alatt.

Az énekes-dalszerző eddigi több mint 35 éves pályafutása alatt hetvenmillió lemezt adott el, és több mint kétmilliárdszor streamelték felvételeit világszerte. A Battito Infinito anyagát látványos élő show keretében mutatja be Amerikában és Európában idén szeptembertől 2023 májusáig.

Ott voltam az album születésének minden percében, ügyeltem az arányokra és a nüanszokra. Alig várom, hogy újra találkozhassak a rajongóimmal

– idézte az énekest a közlemény.

Az új lemez első darabja, az Ama című kislemez már elérhető, a dal a szeretet üzenete, a szabadság himnusza. Az új stúdiólemez számai a régi nagy slágerekkel együtt hangzanak el a turnén, amely egy öt helyszínes európai bemelegítés után október 30-án Los Angelesben indul. Az első koncerthelyszínek Észak-, Közép- és Dél-Amerikában lesznek, majd a turné jövő februártól májusig további tíz olaszországi dátummal érkezik Európába.

Eros Ramazzotti legutóbb 2019 októberében adott koncertet Magyarországon, akkor is a Budapest Sportarénában – írta az MTI.