Már az orvosok is lemondtak a Ryan közlegény megmentése című film sztárjáról

GettyImages-454142450
2023.02.28. 08:20
Tom Sizemore menedzsere, Charles Lago hétfő este közölte, hogy az amerikai színész családja hozza meg a végső döntést arról, hogy életben hagyják-e a Ryan közlegény megmentése című film sztárját, vagy lekapcsolják a gépekről. Orvosi vélemények szerint nincs semmi esély a kómában fekvő Tom Sizemore felépülésére.

A menedzser elmondta: az orvosok hétfőn közölték a családdal, hogy nincs több remény, Tom Sizemore nem ébredhet már fel a kómából. A közvetlen hozzátartozók még nem döntöttek a színész további sorsáról, szerdán azonban újabb nyilatkozatot adnak ki, hogy hozzájárulnak-e ahhoz, hogy lekapcsolják a gépekről.

További információkat egyelőre nem szeretnénk megosztani a nyilvánossággal. Magánéletük tiszteletben tartását kérik a családtagok ebben a nehéz időszakban, és mindenkinek hálásan köszönik a több száz támogató üzenetet és imát, ami eljutott hozzájuk. Hosszú, nehéz megpróbáltatásokon mentek keresztül

– idézi a CNN Charles Lago közleményét.

Tom Sizemore február 18-án Los Angeles-i otthonában tartózkodott, amikor agyi aneurizmát kapott, és eszméletét vesztette. Miután megtalálták a 61 éves színészt, azonnal hívták a 911-et. A mentősök ezután Sizemore-t egy helyi kórházba szállították, ahol kritikus állapotban az intenzív osztályra került. Azóta kómában fekszik.

Tom Sizemore olyan filmekben szerepelt, mint A Sólyom végveszélyben, a Született július negyedikén, a Született gyilkosok, A Bosszú börtönében, a Tiszta románc, a Pearl Harbor, A vörös bolygó, Az 57-es utas, az Ilyen a boksz vagy a Szemtől szemben.

A színész 2000-ben Golden Globe-jelölést kapott a Tanúvédelem című tévéfilmben nyújtott alakításáért.

Tom Sizemore a hamarosan a mozikba kerülő Impuratus című sci-fiben egy rendőrnyomozót játszik, aki kénytelen hinni a természetfeletti létezésében, miután tanúja lesz egy polgárháborús veterán halálos ágyán tett vallomásának.

Korábban számos problémája, botránya volt a drogokkal, és a törvénnyel is meggyűlt a baja. Egyebek mellett letartóztatták ittas vezetésért, családon belüli erőszakért és kábítószer birtoklásáért is.

(Borítókép: Tom Sizemore 2014. augusztus 11-én. Fotó: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images Hungary)