Nem bírta a rohamot a Ticketpro

2008.10.15. 18:29

Jegy helyett legtöbben csak hibaüzeneteket kaptak, ha online próbáltak jegyet venni az AC/DC március 23-i budapesti koncertjére. Az értékesítés ma 10 órától kezdődött, és rekord is született, miután az egy óra alatt több mint kétezer jegy kelt el. Ekkor a koncertet szervező Live Nation Hungarytól még azt nyilatkozták, hogy az online jegyeladás is folyamatos, de vidéki kollégánk már tízkor sem tudott rendelni.

„A központi szerverre, amire a jegyirodák és az internetes vásárlók is csatlakoznak, hatalmas nyomás nehezedett – tudtuk meg ezután Járdány Barnától, a Ticketpro ügyvezető igazgatójától. - Ezért az a kényszerű vészmegoldás született, hogy a netet fél tizenegy körül lekapcsoltuk a szerverről, mert így tudtuk biztosítani a jegyirodák folyamatos ellátását.”

Az ügyvezető abban bízik, hogy a problémák ellenére az esti órákban vissza tudják kapcsolni az online jegyrendelést. "A biztos jegyhez jutás záloga továbbra is a jegyirodai vásárlás - tette azért hozzá. - Országos jegyhálózatunk minden megyeszékhelyen és 15.000 fő feletti településen képviselteti magát, így a vidékiek is hozzáférnek a jegyekhez.”

Később arra is kaptunk panaszt, hogy a jegyirodákban is akadozik a vásárlás, de Járdány Barna azt mondta: "a helyzethez mérten különösebb panaszról, fennakadásról nem tudunk".