Jodie Foster a hangja a Simpsons babájának

2009.05.12. 14:45 Módosítva: 2009.05.12. 14:53
Eddig csak annyit mondott, hogy apu, most szózatot intézett a bölcsis nénihez.

Egész mondatokban beszélt a Simpson család legkisebb tagja, Maggie. A híres cumijától ideiglenesen megváló csecsemőnek Jodie Foster kölcsönözte a hangját.

A világhírű család csecsemő tagja a bébik jogait taglaló, ékesszóló monológ kedvéért szánta rá magát a beszédre, amelyet Jodie Foster Oscar-díjas színésznő tolmácsolt a nagyvilág felé - írta internetes kiadásában a The Daily Mail.

A történelmi epizódban Maggie a bölcsőde vezetőjével került összetűzésbe, aki folyamatosan lerombolta a Simpson-bébi által épített felhőkarcolót. Az ügy folytatásaként egy képzeletbeli bírósági tárgyaláson a saját védelmében felszólaló Maggie kivette szájából a cumiját, kicsit köhécselt, majd belekezdett a szózatba. Az álomvilágban játszódó rész során felnőtt építészként mutatták be Maggie-t, aki az epizód végén persze visszatalált cumijához.

Maggie hangját eddig is lehetett hallani, egy alkalommal a daddy (apu) szót is kiejtette, akkor Elizabeth Taylor szólaltatta meg. Összefüggő mondatokban azonban most beszélt először.