Három dimenzióban jelenik meg Isten

2010.03.09. 13:18

In the beginning munkacímmel izgalmas vállalkozásba kezdett a Paramount Pictures. A stúdió a Biblia információira alapozva leforgatja a teremtést. A tökéletes hatás elérése végett a sztorit 3D-ben forgatják, így a főszereplő Isten is egészen élethű lesz a vásznon.

A producerek azért választották éppen a Biblia nyitó fejezetét, mert a sztorit még nem dolgozták fel filmen. A történet a fény teremtésével kezdődik, Ádám és Éva feltűnésében kulminál. A hetedig napon Isten megpihen. Arról nincs hír, hogy ez miként jelenik meg a filmben.

A forgatókönyvet a Szilaj, a vad völgy paripája és a Hidalgo - A tűz óceánja című lovasfilmekkel már bizonyított John Fusco írja, a hollywodi pletykák szerint a Teremtés könyvére hagyatkozva. A rendező a szeptember 11-ei merényletek hátterét bemutató tévésorozatot rendező David Cunningham lesz.

Jelenleg a látványért felelős Reel Fx készít próbafelvételeket, és ezek láttán dönt a Paramount, hogy belevág-e a nagy volumenű projektbe. A 30 millió dolláros költségvetéssel tervezett filmmel a családokat és a hívő keresztényeket céloznák meg.