Mark Hamill óvatos duhaj

2012.11.30. 14:48
hamill

Már mindenki jóelőre hullámzik, hogy micsoda jó ötlet a Csillagok háborúja-franchise-t tovább turbózni egy(?) újabb trilógiával, de hálistennek vannak még józan hangok, akik felemelt mutatóujjukkal ácsit intenek. Például Mark Hamill, aki Luke Skywalker eljátszása ide vagy oda, nagyjából olyan jelentőséggel bír Hollywoodban, mint Szabó Győző, no ő az, aki azt bírta nyilatkozni, hogy a hetedik rész annyira nem is jó ötlet.

Ugyan senki nem kérte még fel arra, hogy szerepeljen a folytatásban, de Hamill sietve bejelentette, hogy csak akkor vszi magára a legendás fehér kimonót, ha a történet színvonalas lesz. "Vannak kérdéseim a filmmel kapcsolatban. Egyébként is, ki tudna válaszolni rájuk, amikor még történet sincs? Míg nem tudok bővebbet a projektről, nem foglalkozom vele, majd ha a stúdiónak lesz bejelenteni valója, én is megszólalok."

A 61 éves színész sz E! Online-nak adott nyilatkozatában azt is kilátásba helyezte, hogy ha a szerep objektív okokból nem felel meg neki (túl fiatal lenne benne Luke vagy túl öreg), nagyon szívesen átengedi a karaktert másnak (mintha lenne bármiféle belszólása is). Hamill egyébként a gyakran emlegetett Ryan Goslingot és Bradley Coopert is el tudja képzelni Luke-ként.