Árpába egy egész tárat eresztettek

2013.01.17. 09:48

Árpa Attila az új Bruce Willis filmben is meghal, de ez csak annak meglepetés, aki nem látta a Borgiák első évadát, amiben a nyakát vágta el valami roszarcú kollégája. Árpa, ugyanis, ha itt forgatnak valami nemzetközi produkciót, akkor általában a halál fia, legutóbb például Bruce Willis nyírta ki a névtelen orosz terroristát alakító egykori tévéproducert.

A Blikk szerint a filmben szintén szereplő Ganxta Zoltán a rendező nézte ki röpke mellékszerepére, John Moore-t a zenészember tetoválásai fogták meg leginkább. Míg Ganxta egy orosz katonai jármű sofőrjét alakította a filmben, Árpa Attila ennél fontosabb szerepet kapott, a főgonosz bandájának egyik tagja lehetett, bár gyenge orosztudása miatt eleinte csak egy szimpla katona karakterére nézték ki.

Árpa 22 napon át forgatott a filmben, nagyjelenetete pedig az volt, amiben Bruce Willis egy AK-47-essel lőtte szitává. A Blikk azt is megtudta, hogy Bruce Willis és Árpa a forgatási szünetekben a Fun Loving Criminals nevű zenekarról beszélgetett kedélyesen, és azt is, hogy Willist nem nagyon hatotta meg a forgatókönyv, és a felvételek alatt javarészt rögtönözte dialógusait. A Die Hard: Drágább, mint az életed hazai bemutatója február 14-én lesz.