no

Megan Fox teknőcökkel hetyeg

2013.02.22. 11:58

Amikor Megan Fox legutóbb beszélt Michael Bay-jel a Transformers 3 forgatásán, azt bírta mondani neki, hogy egy kis Hitler, akivel a büdös életben nem hajlandó többet forgatni, mert lenézi a nőket és egyébként is egy pöcs. Bay erre kihajította a franchise-ból, és a helyére leigazolta Rosie Huntington-Whiteley-t, a félig nyílt szájtartás másik királynőjét, akivel a film csak az USA-ban 360 millió dollár körül keresett, szóval a rajongókat hidegen hagyta a "fekete csaj helyett szőke" fordulat.

Ez 2011-ben történt, azóta Bay nem forgatott semmit, Fox tévésorozatozott a férjével, Brian Austin Greennel, szült egy gyereket és beugrott Judd Apatow 40 és annyi című vígjátékába. A hollywoodi "soha" értékéről eddig is volt fogalmunk, így nem csodálkozik senki, hogy Bay és Fox egy friss bejelentés szerint ismét közös filmet forgat, egészen pontosan a Tini nindzsa teknőcök-rebootot, amit Bay már pár éve igyekszik tető alá hozni.

A ScreenCrush infói szerint Fox a filmben April O'Neil karakterét alakítja majd, aki hol programozóként, hol tévés újságíróként tűnik fel a franchise különböző inkarnációiban (rajzfilm, képregény, filmek, stb.). Azt szinte kizárhatjuk, hogy Fox teknőcjelmezbe bújik a rebootban, ami majd 2014 május 16-án kerül mozikba.