Itt az új Star Trek-trailer

2013.03.21. 13:42

Látványos és végre némiképp érthető előzetest kapott a hozzánk május 16-án érkező, magyarul a kissé szerencsétlen Sötétségben - Star Trek címet kapott új Star Trek film, aminek eredetileg Into Darkness az alcíme. Az eddigi trailerekkel ellentétben immáron világos, hogy a Benedict Cumberbatch (a Sherlock tévésorozat címszereplője) egy terroristát alakít, aki Londontól San Franciscóig robbantgat, bár a motivációjáról most sem derül ki több, csak az, hogy nagyon eltökélt.

Kirk kapitány meg a józan ész és a felettesei kifejezett parancsai ellenére (micsoda meglepetés) utánamegy, és bosszút áll, szóval jó kis üldözős-lövöldözős űropera lesz ez, rengeteg lens flare effekttel és egy melltartóra-bugyira vetkőző random szőkenővel, aki persze Kirk csábításának nem tud ellenállni.

Ja, és a főgonosz "mindenben jobb vagyok, mint maga" mondatát természetesen minden igazi rajongó úgy értelmezi, hogy Cumberbatch John Henry nevű karaktere tulajdonképpen vagy Khan, egy genetikusan módosított szuperember, vagy az ő prototípusa. Khan az eredeti Star Trek tévésorozat mellett az 1982-es Star Trek II-ben volt látható, és a franchise rajongóinak egyik kedvence a mai napig.