Őrizetbe vették az ittas Reese Witherspoont

2013.04.22. 11:27

Rövid időre őrizetbe vették a hétvégén az egykori Doktor Szöszit, Reese Witherspoont, mert bunkó volt az ittasan vezető férjét szondáztató rendőrrel. A nyughatatlanért Oscar-díjjal jutalmazott sztárt és a kormány mögött ülő férjét, Jim Toth hollywoodi színészügynököt pénteken kora hajnalban állította meg egy rendőr, mivel autójuk bizonytalanul haladt a sávok között.

Az autóból kiszállított Toth elismerte, hogy ivott. Witherspoon viszont a többszöri rendőri felszólítás ellenére sem maradt a kocsiban, akadályozta a rendőrt a munkájában és tiszteletlenül viselkedett vele, ezért egy vicces-ordítozós párbeszédet követően ("- Tudot te egyáltalán, hogy én ki vagyok? - Nem, de nem is kell tudnom. Egyelőre. - Akkor majd a hírekből fogod megtudni a nevem!") végül őt is előállította, és mindkettejüket őrizetbe vette.

Reese Witherspoon és férje a rendőrségi felvételeken
Reese Witherspoon és férje a rendőrségi felvételeken

A 37 éves színésznő később elismerte, hogy ő is alkoholt fogyasztott. Szabadon bocsátása után, vasárnap este kiadott közleményében bocsánatot kért magatartásáért, és hangsúlyozta, hogy minden tisztelete a rendőrségé. Witherspoon vasárnap este már részt vett új filmje, a Jeff Nichols rendezésében készült Mud New York-i premierjén, ám a történtekről nem volt hajlandó nyilatkozni az újságíróknak. Toth ellen vádat emeltek ittas vezetés miatt.