Az ukrán szépség vérszívó lesz

2013.04.30. 11:51

Az ukrán származású színésznő, Olga Kurylenko, akit most Tom Cruise partnereként láthatunk a Feledésben, vámpírfilmben vállal szerepet hamarosan. Kirovát fogja játszani a Vampire Academy: Blood Sisters című filmben, ami Richelle Mead kamaszoknak szánt regénysorozatán alapul. Mivel ez eddig nem kevesebb mint hat könyvből (Vámpírakadémia, Dermesztő ölelés, A halál csókja, Véreskü, Örök kötelék és az Utolsó áldozat) áll, könnyen elképzelhető, hogy ha a film sikeres lesz, jönnek a folytatások.

A történet szerint két vámpírfaj küzd egymással. A fiatal főszereplőnő félig vámpír, félig ember, akinek az a feladata, hogy megvédjen egy Moroi nevű hercegnőt a vérszomjasabb vámírok támadásától. A rendező Mark Waters lesz, az Excsajok szelleme, a Bajos csajok és a Nem férek a bőrödbe rendezője, a tinifilmek nagy szakértője. A munkát májusban kezdik, Olga Kurylenko mellett Zoey Deutch (Lenyűgöző teremtmények), Lucy Fry, Danila Kozlovski szerepelnek a vámpírtörténetben.

Olga Kurylenko nem először játszik vámpírt: korábban a Párizs, szeretlek! című szkeccsfilmben már Elijah Wood mellett szívott némi vért. A színésznőre egy komolyabb szerepben is látható lesz, ő játszik ugyanis Ben Affleck mellett Terrence Malick (Az élet fája) új filmjében, a To the Wonder-ban.

Dögös vámpírcsajok 5. - Olga Kurylenko