no

Ilyen tökös lesz Sheen a Machete 2-ben

2013.05.26. 12:51
PH4UhLBd9wsJ7c 1 m
Fotó: Troublemaker

A pornószínésznőkkel kokainozó, sorozatepizódonként egymilliót kereső, mindenkinek beszólogató színészből főállású médiasztárrá és idiótává előlépő Charlie Sheen az igazi nevén, Carlos Estevezként szerepel a szeptember 13-án végre mozikba kerülő Machete Kills napokban megjelent reklámposzterén. Az apja, Martin Sheen ugyanis eredetileg a Ramón Antonio Gerardo Estévez nevet kapta a Spanyolországból Amerikába kivándorló nagypapától, Francisco Estévez Martineztől. A család panderrubiai múltját azonban csak Charlie Sheen testvére tartotta fontosnak annyira, hogy a valódi nevével, Emilio Estevezként fusson be az apjánál és az öccsénél kevésbé sikeres hollywoodi karriert.

Carlos Estevez tökös amerikai elnökként lett az egyik húzóarca a kőarcú, sittes mexikói, Danny Trejo főszereplésével készülő B-filmnek, amiben az eredeti verzió szerint még egy olyan fekete elnök szerepelt volna, aki baseballpályának használja a Fehér Ház zöld gyepét. A mozifenegyerek Robert Rodriguez azonban a kedvéért átírta a forgatókönyvet, ráadásul olyan latin felmenőkkel rendelkező, fegyverfetisiszta tangás bombázókkal zsúfolta tele a sztorit, mint az első részben már meztelenkedő, félig mexikói Jessica Alba, a hollywoodi filmekben mindig mexikói női akcióhőst alakító, de valójában dominikai és Puerto Rico-i felmenőkkel rendelkező Michelle Rodriguez, és a csöcsgéppisztollyal felszerelt, 40 éves kolumbiai bombázó, Sofía Vergara.

machete kills poster sofia vergara desdemona
Fotó: Robert Rodriguez / troublemaker

A filmben egyébként Danny Trejo mellett Rodriguez másik kedvenc színésze, az apai ágon kolumbiai származású Alexa Vega is szerepelni fog, aki a Kémkölykök-széria szende kislányából ilyen gigamellű bombázóvá cseperedett: