Angelina Jolie Berlinben pózolt

2013.06.05. 10:33

A nemrég mellműtéten átesett Angelina Jolie már annyira jól van, hogy a Z világháború (World War Z) premierjének fontosabb európai állomásaira elkíséri társát, Brad Pittet, aki a film főszereplője. Tegnap Berlinben jártak.

Angelina Jolie hétfőn szerepelt először a nyilvánosság előtt azóta, hogy a mellráktól való félelme miatt egy megelőző műtéttel amputáltatta a melle egy részét és implantátumot tetetett be a helyére. Akkor a World War Z londoni premierjén láthattuk. A színésznő azért vállalta a műtétet, mert kiderült, hogy a BRCA1 gén mutáns változatával rendelkezik, amely komolyan növeli a mellrák és a petefészekrák kockázatát. Jolie édesanyja és nagynénje is mellrákban halt meg. A színésznő orvosai szerint a műtéttel 87-ről 5 százalékra csökkentette a mellrák kialakulásának esélyét.

Brad Pitt a londoni premieren elmondta, hogy nagyon büszke Angelinára. Hozzátette, hogy mindennél fontosabb számára, hogy ne kelljen átélnie azt, hogy meg kell magyarázni a gyerekeiknek, édesanyjuk miért nem lehet már közöttük. Angelina Jolie inkább a filmről beszélt, dícsérte Pitt alakítását a World War Z-ben. A zombifilmet június 27-én mutatják be a magyar mozik.