Schwarzi a T5-ben is Terminator lenne

2013.06.14. 14:28

Arnold Schwarzenegger végre hivatalosan is megerősítette: visszatér a Terminator 5-ben, ráadásul újra kőarcú Halálosztóként. Korábban ugye mindenki úgy tudta a pletykák alapján, hogy a 65 éves izomkolosszus az öreg Candy őrmestert fogja alakítani, azaz azt a mintakatonát, akiről a Skynet mérnökei a T800-asok fizimiskáját mintázták.

Terminator 3

A testépítőbajnokból lett akciófilmes ikon viszont így nyilatkozott a napokban a magazinoknak: "Roppant boldog vagyok, hogy a gyártó stúdiók újra azt akarják, hogy én legyek a januárban kezdődő Terminator 5-forgatáson is a Halálosztó. Emellett jövőre leforgatom még az öreg Conan filmjét, a The legend of Conant és az Ikrek folytatását, a Hármasikreket is. Schwarzenegger ezekhez a jó hírekhez egyébként azt is hozzátette, hogy a Terminátor figuráját semmivel sem szereti jobban, mint Conan karakterét, és az Ikrek Juliusa is legalább akkora kedvence, mint a másik két szerep, így most elképesztően lelkes, hogy 2014-ben mindhárom kulltfilmjéhez forgathat egy-egy folytatást.

A Movieweb szerint egyébként a régi vaskoponyájához ragaszkodó Schwarzeneggert ugyanaz a csapat fogja megfiatalítani, aki a ráncmentes, gonosz Jeff Bridgest készítette a Tron: Örökséghez.