Biztos, hogy lesz Dumb és Dumber 2

2013.06.19. 14:19

Sokáig kérdéses volt, lesz-e a Dumb és Dumbernek (a főszerepekben Jim Carrey és Jeff Daniels) folytatása, ami azért is furcsa, mert az 1994-es film kirobbanó siker volt, a mindössze 17 millió dollárból forgatott vígjáték majdnem 250 milliót hozott a kasszáknál. Az elmúlt közel 20 évben mégsem készült folytatás.

A második részre ugyan több terv is volt és 2012-ben el is kezdték a Dumb and Dumber To munkacímű film forgatását, de Jim Carrey nem sokkal később kiszállt, mert nem találta a közös hangot a kollégákkal. A rendező Farelly testvérek aztán bejelentették hogy Carrey nélkül is megcsinálják a folytatást, amit az akkori tervek szerint 2012 végén kezdtek volna forgatni. Augusztusban viszont újabb fordulat következett, ugyanis kiderült, hogy Carrey mégis hajlandó lenne szerepelni a filmben.

Már a forgatókönyv is összeállt, a film jövőre lehet kész, az Universal fogja forgalmazni. Már leszerződtették a rendezőt, valamint a két főszereplőt Carreyt és Danielst. A filmet ráadásul minél gyorsabban el akarják készíteni, hiszen jövőre már mind a két színész be van táblázva forgatásokkal. A forgatókönyvről mindössze annyit lehet tudni, hogy Harry és Lloyd ismét utazásra indul. A film költségvetése a hírek szerint 35 millió dollár.