John Connornak lenni sem fenékig tejfel!

2013.06.20. 15:34

Különös dolgok történnek a John Connort alakító színészekkel. A Terminator-mozifilmek szereplőjét minden részben más játszotta, attól függően, hogy épp mennyi idős a karakter. A második részben, Az ítélet napjában szereplő Edward Furlongnak nemrég volt barátnőjével, A gépek lázadásából alcímű harmadik részből ismert Nick Stahlnak pedig elsősorban az alkohollal gyűlt meg a baja.

Screen Shot 2013-06-20 at 15.28.40.png

Ártatlanságáért küzd Edward Furlong, akit exbarátnője, Monica Keena bántalmazásával vádolnak. Az egykori szívtipró az eset után még megfenyegette a lányt, hogy amennyiben értesíti a rendőrséget, további erőszakra számíthat. A harmincöt éves színész ráadásul a veszekedés során még a nő laptopját és fotófelszerelését is összetörte. Furlongot százezer dolláros óvadék kifizetése után távozhatott a sittről.

Az eset állítólag május 21-én történt, amikor a színész felkereste a nő lakását Hollywood nyugati részén. Furlongot – akit három bűncselekménnyel és egy vétséggel vádolnak – akár négy évig terjedő szabadságvesztésre is ítélheti a bíróság. Az előzetes meghallgatás július elsejére várható.

A rosszhírű színésznek nem ez az első ilyen esete: az erőszak idején elvileg nem is tartózkodhatott volna a nő lakásán, miután a rendőrség januárban egyszer már letartóztatta családon belüli erőszak miatt. Akkor ez már a harmadik eset volt. Volt feleségét, Rachael Bellát és volt barátnőjét, Monica Keenát egyaránt érték már támadások.

De ezzel még nincs vége! 2012 végén, miután Furlongnak a hatéves kisfiára, Ethan Page-re kellett volna vigyáznia, a drogteszt kokaint mutatott ki a gyermek szervezetében.

A harmadik Terminator-film fiatal sztárja, a kábítószeres múltjáról szintén ismert Nick Stahl számára pedig pszichiátriai kényszergyógykezelést rendeltek el, miután kedd hajnalban, fél négykor, a Los Angeles-i kórházba szállították. További információk hiányában egyelőre még nem tudni, hogyan került oda, és mivel diagnosztizálták. A pletykák szerint jelenlegi állapotában önmagára és környezetére egyaránt veszélyes.

Stahl alkoholproblémái miatt korábban önként vállalta az elvonókúrát, amiben elsősorban felesége, Rose és közös lányuk, Marlo motiválták. "Minden egyre jobb" – nyilatkozta akkor boldogan.  Azóta viszont, úgy tűnik, alaposan megváltozhattak a dolgok. Idén vádolták már közszeméremsértéssel, áprilisban pedig amiatt tartóztatták le, mert eltulajdonította egy idegen táskáját.

Edward Furlong és Nick Stahl tehát a szigorú Schwarzi nélkül az oldalukon csupán elveszett és problémás kölykök, akiknek életútját drogok, alkohol és erőszak szegélyezi.