Leszólta a McDonald’s-ot Jennifer Aniston

2013.07.05. 10:02

Jennifer Anistont a szépségtitkairól kérdezte Tina Turnbow sminkmester New York Magazine-ban. Amikor arról faggatta, hogy volt-e már olyan helyzet az életében, amikor kénytelen volt gyorsétteremben enni, Aniston így felelt:

"Soha nem felejtem el, amikor Justin (Justin Theroux, színész, forgatókönyvíró, rendező, Aniston vőlegénye) és én egy autós út során borzasztóan megéheztünk. Csak egy McDonald’s volt a közelben, úgyhogy, azt hiszem, egy Big Macet kértem. A szervezetem nem reagált rá túl jól. Olyan volt, mintha benzint töltenél egy tisztítóberendezésbe. Mindig is törekedtem rá, hogy természetes ételeket fogyasszak, így borzasztóan éreztem magam tőle, teljesen felfordult a gyomrom. Azt gondolom, hogy amit a szervezetünkbe juttattunk, vagy átélünk, mint például a stressz, az a bőrünkön tükröződik vissza."

Aniston kényeskedő visszaemlékezését sokan kritizálták, nemcsak a szűkebb pénztárcával rendelkező filmrajongók, hanem a filmesek is. Nem is szólva arról, hogy mennyit ártott ez a megjegyzés kedves szomszédlány imázsának.