Elképesztő fotók a Diana-filmből

2013.07.09. 10:25

Szeptemberben kerül a mozikba a Naomi Watts főszereplésével készülő Diana hercegnőről szóló film. Hogy az Oliver Hirschbiegel által rendezett film lesz-e olyan jó, mint A királynő volt, nem tudni, de az biztos, hogy a főszereplő hasonlóságára most sem lehet panasz. Ahogy Helen Mirren tökéletesen tudta hozni II. Erzsébet királynőt, úgy a képek és a trailerek alapján Naomi Watts is lélegzetelállítóan hasonlít Dianára. Ezúttal a luxusékszerekkel foglalkozó Chopard cég hozott nyilvánosságra egy rakás képet, olyanokat persze, amelyeken Watts képrázatos ékszereket visel.

Diana előzetes (2013)

A film készítő nagyon ügyelnek ugyanis arra, hogy ne csak Diana hajviseleteit is ruháit, hanem az ékszereit is pontosan lemásolják. A néhai herecegnő imádta a luxust, persze az ékszereket is. A filmben látható lesz például az a zafír fülbevaló, aminek a kialakítása nagyon hasonlít Diana eljegyzési gyűrűjére. Ezt a gyűrűt egyébként jelenleg Katalin hercegné viseli, Diana idősebbik fia, Vilmos herceg ezzel jegyezte el.

Naomi Watts Diana
Fotó: Filmgate Films

A film főleg Diana utolsó éveit mutatja be, elsősorban Hasnat Khan szívsebésszel való kapcsolatára koncentrálva. A pletykák szerint Diana nagyon szerette a férfit, de az nem akarta vállalni a nyilvánosságot, az egész őrületet, ami azzal jár, ha valaki a hercegnő barátja. Diana csalódottságában kezdett viszonyt Dodi Al Fayeddel, a Harrods tulajdonosának fiával.

185962-diana
Fotó: Filmgate Films

Vele volt akkor is, amikor halálos autóbalesetet szenvedtek. A gyönyürű ékszereket viselő Naomi Watts képeit itt nézhetik meg.