Freeman és Johansson Besson új filmjében

MTI/Index
2013.07.17. 14:18

Morgan Freeman és Scarlett Johansson együtt játszanak Luc Besson filmrendező új, Lucy című munkájában. A forgatás várhatóan szeptemberben kezdődik Párizsban - közölte a Variety amerikai magazin az EuropaCorp produkciós cégre hivatkozva. Johansson játssza Lucyt, a fiatal drogcsempészt, akinek tévedésből a testébe kerülnek a drogok, amitől természetfeletti erőkhöz jut.

Freeman szerepe szerint az emberi agyra specializálódott professzor, akihez segítségért fordul a hirtelen látnoki képességekre szert tevő drogfutár. Besson legutóbb az Elrabolva 2. című film producereként és írójaként hallatott magáról, hamarosan a mozikba kerül The Family című fekete komédiája is.

A The Family-ben De Niro megint maffiózót alakít, akit egy tanúvédelmi program keretében Franciaországba költöztetnek. A feleségét, Maggie-t Michelle Pfeiffer alakítja, a gyerekeket pedig Dianna Agron és John D'Leo. A történet szerint a bájos család annyira megszokta, hogy mindent fenyegetéssel, veréssel, zsarolással intéznek, hogy nehezen állnak át a hétköznapi életre.