no

Itt az egész Elysium három percben

2013.08.01. 13:20

Párszor már bejelentettük, hogy jön az év (vagy az évtized) sci-fije, aztán újra és újra csalódnunk kellett. Most azonban úgy néz ki, hogy a Matt Damon főszereplésével készült Elysium tényleg az év legjobbja lehet. A District 9 rendezőjének új filmjében teljesen kettészakadt a társadalom. 2150-ben a gazdagoknak mindenük megvan egy űrállomáson (ezt hívják Elysiumnak), a szegények meg maradhattak a Földön, ahol kevés az étel és a gyógyszer, viszont rengeteg a lakó. Hogy ne törjön ki lázadás, a szegényekre robotok felügyelnek.

Matt Damon természetesen azt a földlakót játssza, akinek nem tetszik a rendszer és fellázad a gazdag- és roboturalom ellen. Most már csak azt nem értjük, hogy a legújabb trailerben miért kellett szinte az egész filmet bezsúfolni attól kezdve, hogy milyen kegyetlenül bánnak a robotok az emberekkel, mennyire rosszul viseli ezt szegény Matt, azon keresztül, hogy milyen lenyűgöző a gazdagok világa, egészen a főszereplő kiborggá átalakulásáig és harcáig.

Elysium

Tulajdonképpen csak a film utolsó tíz perce nincs a trailerben. Ha ezt a három percet megnézi valaki, a moziban már túl sok meglepetésre nem számíthat. Hogy ennek mi értelme volt, az rejtély.

Az Elysium augusztus 15-től látható a magyar mozikban.