Így folytatódik az Éhezők viadala

2013.08.12. 12:09

November 22-én jön az amerikai és a magyar mozikba az Éhezők viadala folytatása, a Futótűz. (Kritikánk az első részről itt olvasható.) A főhős, Katniss (az első rész óta már Oscar-díjas Jennifer Lawrence) megint harcolni fog az életéért. Aki nem látta volna, az előző részben Katniss Everdeen önként jelentkezett az kegyetlen túlélőshowra, az Éhezők viadalára, hogy megmentse a versenyre kisorsolt húgát. Katniss nemcsak nyert, de kis híján sikerült egy lázadást is kirobbantania a szegény körzetekben.

Az éhezők viadala: Futótűz - második előzetes

Most kijött a második rész második trailere, amiből egyelőre annyi látszik, hogy nagyjából olyan lesz, mint az első. Katnissnek és társának, Peetának egy Győzelmi körúton kell részt vennie, miközben már szerveződik a következő viadal. Ahogy az előző részből sejthető volt, továbbra is készülődik egy felkelés, az elnök pedig azt várja a győztes pártól, hogy ők csillapítsák a kedélyeket. Ráadául egy, a korábbinál sokkal keményebb viadalon is részt kell venniük.

Nemcsak a főszereplők térnek vissza, a folytatásban is játszik Elizabeth Banks, Woody Harrelson és Donald Sutherland, de új szereplő is lesz, mégpedig a nagyszerű Philip Seymour Hoffman.