Jobban teszi, ha hozzászokik BatBenhez

2013.08.27. 17:24

Nincs jó hírünk az interneten Ben Affleck ellen kampányolóknak és az Oscar-díjas színész-rendező zsigeri gyűlölőinek: a Hollywoodban megszokott módon Affleck (és az esetlegesen Lex Luthort alakító Bryan Cranston is) több filmre írt alá a Warnerhez. Amikor egy ilyen ikonikus szerepre keresnek színészt a stúdiók, a potenciális franchise lebeg a szemük előtt, márpedig ahhoz, hogy a nézőt rendesen rászoktassák egy filmsorozatra, állandó szereplők kellenek. Ezért (is) volt sikeresebb Batman Christian Bale, mint elődei.

download

Ami Afflecket illeti, egyes források szerint a szerződés 7 filmre szól, amit azért nem kell véresen komolyan venni, mert ezek csal opciós jogok, azaz ha lesz folytatása a Batman vs. Superman-kalandnak, vagy ha a stúdió a karaktert más filmekben akarja szerepeltetni, akár egy új Batman-szériában vagy a Justice League-filmben, akkor Affleck lesz az első számú választásuk.

A megállapodás valószínűleg inkább 2, maximum 3 konkrét filmre vonatkozhat. A bőregérgúnya abban nem fogja visszatartani Aflecket, hogy folytassa rendezői pályafutását is, a Hollywood Reporter szerint akár a Justice League-t is megkaphatja rendezőként is, de az biztos, hogy a következő munkája a Live By Night lesz. Ki lett volna jobb Batman mint Affleck? Szavazzon!