Megvan az új Star Wars-film címe

2013.09.09. 14:06

Nincs olyan hét, hogy ne jelennének meg újabb hírek és pletykák a Star Wars-folytatásokról. Azt már tudjuk, hogy J.J. Abrams lesz a rendező, hogy a Disney filmstúdió 2015-től minden nyáron szeretne bemutatni egy Star Wars-részt, és hogy az eredeti sorozatban Han Solót játszó Harrison Ford és a Leia hercegnőt alakító Carrie Fischer is benne lesz a folytatásokban.

énvagyokazapád640
Fotó: Lucasfilm

A Disney tavaly állt elő a Star Wars-széria folytatásával, miután megvásárolta a sorozat jogaival rendelkező Lucasfilmet. Azóta a rajongók már azt is tudni vélték, hogy milyen új karakterek leszek az új részben . Állítólag fontos szerepet kap például egy 20-25 év közötti, szellemes férfi, egy másik férfi szereplő is, aki a húszas évei végén jár, „jóképű és magabiztos”. Egy tinilány is szerepet kap a folytatásban, aki jó humorérzékű és jó fizikumú, valamint egy másik, vagányabb kamaszlány-karakter is lesz a Star Wars VII.-ben.

Most a TalkBacker.com tudni véli az új rész címét is. Állítólag két forrás is megerősítette az értesülésüket, miszerint az új trilógia első része A New Dawn – Egy új hajnal címet kapja. Persze ettől még egyáltalán nem biztos, hogy tényleg ez lesz az új rész címe, lehet, hogy csak munkacímről vagy simán egy alaptalan pletykáról van szó. Az viszont, hogy ez a cím szépen rímel az először bemutatott rész címére, ami A New Hope - Egy új remény volt, mégis arra utal, hogy lehet valami igazság az új hírekben.

Az is kiderült, hogy Han Solo legendás űrhajója, a Millennium Falcon és Mos Eisley kantinja (a szórakozóhely, ahol Solo megölte egyik üldözőjét, Jabba egyik emberét)  is szerepelni fog az  A New Dawn – Egy új hajnalban.