Affleck öregnek érezte magát a Batmanhez

2013.09.17. 16:59

A Warner Bros filmstúdió augusztus végén jelentette be, hogy Christian Bale után, aki 50 millió dollárért sem vállalta, Ben Affleck fogja játszani Batmant a 2015-ben esedékes Batman vs. Supermanben, ami tulajdonképpen az Acélember folytatása lesz. A kétszeres Oscar-díjas Ben Affleck mint Batman hatalmas felháborodást váltott ki a rajongók körében, az internetet napok alatt elárasztották az Afflecket fikázó mémek, videók. (Pedig a szuperhős szerep nem idegen a színésztől, ő volt például a vak igazságosztó Daredevil.)

Ben Affleck Tells Parenting Stories, Talks Batman

Affleck most beszélt először arról, hogy milyen érzés volt szembesülni a szidalmak áradatával. Jimmy Fallon műsorában azt is elmondta, hogy először nem akarta vállalni a szerepet, arra gondolt, hogy ő már nem 25 éves. De aztán Zack Snyder rendező meggyőzte, hogy nyilvánvalóan nem csinálhatják úgy, ahogy az előző Batman-trilógia rendezője, Christopher Nolan és a főszereplő Christian Bale dolgoztak, akik Affleck szerint természetesen nagyszerű filmeket készítettek. Snyderék teljesen más, de szintén szuper koncepcióval álltak elő.

Affleck azt is elmondta, hogy azt tanácsolták neki, hogy a bejelentés után egy pár napig ne nézzen kommenteket az interneten. Ő viszont már nagyfiúnak tartja magát, aki igenis képes kezelni a helyzetet. Rákattintott hát a bejelentésre, aztán megnézte alatta az első kommentet, ami ennyi volt csupán: "Neeeeeeeeeeeeem!!!!!"

Azóta egyébként már az az is kiderült, hogy a Ben Affleck által megformált Batman egy fáradt, kimerült, érett karakter lesz, aki űzi egy ideje az ipart. Másmilyen nem is nagyon lehetne, mert Affleck lesz a legidősebb Batman a sorozat történetében.