Először nyilatkozott Woody Allen lánya a zaklatásról

2013.10.03. 13:53

A Vanity Fair novemberi számában hosszú hallgatás után először nyilatkozott Woody Allen Dylan nevű nevelt lánya, akit a színész-rendező állítólag molesztált. Dylan azóta a nevét is megváltoztatta, és egyáltalán nem hajlandó szóba állni Allennel, aki állítólag néha kereste vele kapcsolatot levélben, és biztosította arról, hogy még mindig a lányának tekinti, és hiányzik neki.

Dylan kitart a vádak mellett, azt mondja, sok mindenre már nem emlékszik, de arra igen, hogy mi történt azon a napon fenn a padláson. Azt mondta, rosszul érezte magát, de úgy gondolta, hogy egy gyereknek mindig engedelmeskedni kell. Akkor nem tudta, hogy amit Allen vele művel, az nem tartozik bele a normális apa-lánya kapcsolatba. Mia Farrow bíróságra vitte az ügyet, de később ejtették a vádakat Woody Allen ellen, mivel nem akarták kitenni a hétéves kislányt annak, hogy tanúskodnia kelljen. Dylan ma már azt mondja, nagyon bánja ezt, és azt kívánja, bárcsak bátrabb lett volna, és kiállt volna tanúskodni.

Woody Allen természetesen végig tagadta a vádakat, bár hírnevének és az ügynek nem tett jót, hogy később feleségül vette az egyik nevelt lányát, Soon-Yi Prevint, akivel azóta is házasságban él. Az ügy további pikantériája, hogy Allen akkor Mia Farrow-val élt, Soon-Yi-t közösen nevelték, legalábbis addig, amíg Farrow meg nem találta a lányról készült meztelen képeket Allen lakásában.

Talán még mindig a bosszú vezérli Mia Farrow-t, hiszen az említett Vanity Fair cikkben azt is meglengeti, hogy Woody Allennel közös fiának talán nem is Allen az apja, hanem Frank Sinatra. Farrow elmondta, hogy Sinatra volt élete nagy szerelme, ő és az énekes „sosem szakított igazán”. Arra a kérdésre, hogy az énekes lehet-e Ronan valódi apja, a színésznő igennel válaszolt. A magazin hozzáfűzte, hogy sohasem végeztek genetikai vizsgálatot az apaság megállapítására. Ronan Farrow szerdán ezt az üzenetet írta a Twitterjére: „Mind Frank Sinatra 'lehetséges' fiai vagyunk.” Woody Allen képviselője azt közölte az AP amerikai hírügynökséggel, hogy „a magazin cikke annyira alaptalan és olyan szertelenül abszurd, hogy a színész nem fűz hozzá kommentárt”. Frank Sinatra 82 éves korában, 1998-ban halt meg. Házassága a most 68 éves Mia Farrow-val 1966-tól 1968-ig, 18 hónapon át tartott. Farrow, 14 saját és örökbe fogadott gyermek anyja, Woody Allen számos filmjének főszereplője, három közös gyerekük van.